Iako je ekipa Šakirinog verenika i Milanovog tate izbačena s takmičenja još u grupnoj fazi, a u konkurenciji za trofej više nije ni reprezentacija pevačicine domovine, ova mama i njen sinčić ne očajavaju za Španijom i Kolumbijom, već nasmejani stižu u Rio de Žaneiro.

VIŠE: Šakirin sin za bubnjevima

Kolumbijska pevačica će u nedelju nastupiti na čuvenoj "Marakani", tokom ceremonije zatvaranja Mundijala, a podršku joj ovih dana pruža njena najveća inspiracija i radost – njen sin. Rano jutros, po evropskom vremenu, Šakira i Milan sleteli su na aerodrom u Riju i privukli pažnju brojnih paparaca. Ipak, stekao se utisak da niko nije gledao u zavodljivu i prelepu Šakiru, jer je u njenom naručju bio njen veseli dečak, koji je sve vreme vredno pozirao gledajući pravo u foto-aparate.

VIŠE: Šakirin sinčić zvezda maminog novog spota

Pogledajte kako ovih dana izgleda sin popularne pevačice i španskog fudbalera Đerara Pikea.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Kolumbijska pevačica Šakira i njen sinčić stigli su u brazilski grad u kom će se odigrati finale Svetskog prvenstva u fudbalu, a mali Milan ponovo je ukrao maminu slavu...