Svoju ljubav prema modi, Lopezova je ovih dana prenela i na svoju malu ćerku Emu, s kojom se pojavila na 85. Konvenciji LULAC-a ( Lige ujedinjenih hisapnoamerikanaca koji su građani SAD) u Njujorku. Pojava ponosne mame i vesele devojčice je bila više nego ljupka, s obzirom da su Džej Lo i Ema bile obiučene u slične ružičaste kombinacije.

Bez obzira na činjenicu da se dan ranije vratila iz Pariza, gde je prisustvovala otvaranju pariske Nedelje mode, Dženifer je izgledala sveže i ženstveno dok je okupljenim novinarima pozirala sa ćerkicom i sestrom Lindom.

VIŠE: Dženifer Lopez: Plišani meda kao modni detalj (FOTO)

A slatka i raspoložena Ema je bila ista mama - prava mala damica obučena u neodoljivu bluzicu bez rukava i suknju na falte od istog materijala u puder ružičastoj boji. Crne cipelice, bele soknice i položaj iskrivljenih nogu kojem su sklone sve devojčice kada se malo postide su kompletnom izgledu dali dozu ljupkosti, dečje nevinosti, ali i elegancije koju je Emi, čini se, nasledila od svoje slavne mame.

Ponosna na svoju ćerku, 44-godišnja Dženifer se sve vreme osmehivala i pobrala brojne simpatije prisutnih. Pogledajte njihove neodoljive fotografije.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.