Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Knjige za roditelje: Kuvarski dnevnik bebe Marte

Mama troje dece dr Marija Mandić, autor je zanimljivog priručnika za uvođenje dopunske ishrane, koji sadrži korisne informacije o ishrani beba u prvoj godini - od dojenja do recepata za zdrave dečje obroke.

  Izvor: Foto: Promo


Knjiga "Kuvarski dnevnik bebe Marte" prati prvih 100 dana uvođenja čvrste hrane u ishranu bebe Marte i to u obliku dnevnika koji je vodila njena majka Marija. Pored saveta o nemlečnoj ishrani, autorka se osvrnula i na važan period dojenja i pokušala da odgovori na najčešća pitanja sa kojima se majke susreću u tom periodu. Takođe, knjiga sadrži i kompletan predlog jelovnika za bebe po mesecima, sa izdvojenim receptima i savetima za svih 100 dana ponaosob.

Kako navodi autorka dr med. Marija Mandić, prateći ovaj priručnik, mame, tate, bake, tetke (i svi oni koji učestvuju u pripremi obroka za bebu) mogu preventivno da deluju na razvoj mnogih bolesti kasnije u životu, kao što su dijabetes, infarkt srca, šlog, prerano starenje, povišeni krvni pritisak i druge.

Ukoliko želite primerak ove knjige pošaljite nam na mejl: [email protected] odgovor na pitanje Kako se zove autor knjige Kuvarski dnevnik bebe Marte? Prve tri čitateljke koje nam pošalju tačan odgovor dobiće po primerak knjige.


Napomena:
Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji (AdriaMediaSerbia, Vlajkovićeva 8, Beograd), radnim danom između 10 i 16 časova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica