Svi smo čuli za slučajeve kada beba stigne na svet i pre nego što njena mama dođe do bolnice. Zahvaljujući uzbudljivoj priči sa srećnim krajem porodice Dikerson, u prilici smo da vidimo kako jedan takav događaj izgleda.

Naime, Troj je na čelo stavio kamericu GoPro, koja omogućava da se čitav događaj snimi iz njegove persperktive, i pošao sa svojom suprugom Kristin put bolnice. Međutim, iako je porođaj tek počeo, Kristin je sigurna da neće stići u bolnicu na vreme i traži od svog supruga da se zauzstavi ispred bilo koje bliže bolnice, umesto da žuri u onu u koju su se zaputili.

VIŠE: Osmogodišnjakinja porodila svoju majku

Troj je tešio svoju suprugu i ubeđivao je da je sve u redu, ali se pokazalo da je ova trudnica bila u pravu: u trenutku kada su konačno stigli, pojavila se glava njihove bebe! Kristin je izašla iz automobila i malo je falilo da se porodi stojeći, zbog čega joj je suprug pritekao u pomoć.

VIŠE: Novi Zeland: Porođaj u venčanici

Jedan deo snimka je cenzurisan, ali na osnovu zvuka i kasnijih scena možemo zaključiti da je tata Troj bio od ogromne pomoći svojoj supruzi.

Ipak, sav njihov strah je ubrzo prošao, jer su nedugo nakon toga u naručju držali zdravog dečaka po imenu Truet, svoj ponos i najveću radost.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.