Igrica "Kim Kardašijan: Holivud" već je preuzeta više miliona puta sa sajta Google Play, a procenjuje se da će najpoznatija u klanu Kardašijanovih do kraja godine od nje zaraditi više od neverovatnih 200 miliona dolara!

Nova igrica za devojčice: Budite kao...Kim Kardašijan?!

Da podsetimo, ova igrica omogućava korisnicima ajfona i telefona s Andorid platformom da naprave sopstvenu poznatu ličnost i "uzdignu je do slave i bogatstva", sve uz pomoć lika Kim Kardašijan, koji objašnjava devojčicama kako da odaberu lepu odeću i druži se s njima tokom izlaska u klub, flertovanja s mladićima itd.

VIŠE: Kontroverzna igrica o liposukciji povučena iz prodaje

"Loš publicitet ne postoji, zar ne? Brend kakav je Kim Kardašijan tera ljude da skinu igru. Međutim, ona je sad postigla nešto neverovatno", rekao je za strane medije analitičar Dag Kruec.

VIŠE: Video-igrice popularnije od Barbike

Što se tiče reakcija igrača ove neobične igrice, oni se ne libe da javno pohvale kvalitet igre "Kim Kardašijan: Holivud".

"Ja VOLIM ovu igricu. Obično ne igram igrice na mobilnom telefonu, ali ova je veoma zabavna i uzbudljiva", napisala je jedna Kimina obožavateljka.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.