U ovim radionicama pravo učešća imaju deca uzrasta od sedam do 14 godina, a one se održavaju svake srede i petka od 16 do 17.30 sati u prostorijama Centra za proizvodnju znanja i veština u ulici Bulevar Jovana Dučića 25.

Leto počinje 16. jula u 16 časova radionicom "Šiz Friz" koju vodi frizerka Andrea, koja će pokazati svim učesnicima kako jednostavno napraviti punđu u obliku krofne.

VIŠE: Beograd: Besplatni programi za vreme letnjeg raspusta

Zatim, u petak 18. jula u 16 časova održaće se sa EKO radionice, na kojima će deca od recikliranih matarijala praviti klovna. Pored kreativnog aspekta, eko radionice imaju i edukativnu komponentu.

U toku leta decu očekuju i mađioničarske, kreativne radionice, radionice društvenih igara i mnoge druge. Detaljniji raspored za radionice koje slede se može pogledati na Fejsbuk stranici i Internet prezentaciji Centra za proizvodnju znanja i veština.

Ukoliko dete želi da pohađa radionice, potrebno je da roditelji/staratelji popune saglasnost i time daju dozvolu da njihovo dete posećuje željene radionice. Na svim radionicama, pored voditelja/ke radionice, će uvek biti prisutna još jedna osoba koja ima bogato iskustvo i adekvatno obrazovanje iz domena rada sa mladima i decom.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.