Kameron je, iako je imala duge i stabilne veze, već dugo odlučna u tome da ne postane mama, a za to ima prilično jednostavno objašnjenje.

„Deca su veliki posao. To su životi za koje ste, pored svog života, odgovorni. Ja tu odgovornost nemam i zbog toga mi je lakša“, kaže glumica. „Beba je osamnaestogodišnja obaveza. Život bez dece je lakši, ali ne znači da je ta odluka laka.“

VIŠE: Poznate mame o majčinstvu

Takođe, Kameron je priznala da nikada nije žudela za majčinstvom.

„Nikada me nije privlačilo da budem majka. Lakše mi je nego drugima, ali to ne znači da mi život ponekad nije težak. Ja sam to što jedam. Radim na tome što jesam. Trenutno mi se dopada moj život. Postigla sam mnogo i to mi više nije toliko važno.“

To, ipak, ne znači da Kameron ne uživa u društvu dece. Štaviše, ona je odana prijateljica male Oliv, ćerkice svoje prijateljice Dru Barimor, koju rado pričuva kada Dru i njen suprug imaju neodložne obaveze.

VIŠE: Zbog čega Dru Barimor nije potrebna dadilja?

Tako je nedavno priznala da željno iščekuje da njena koleginica i prijateljica donese na svet i drugo dete, kako bi ona svojim malim prijateljicama uživala i spremala im ukusne obroke, dok su njihovi mama i tata odsutni.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.