Novinarka ovog časopisa Kejti Nikols je, pripremajući tekst o Džordžovoj prvoj godini, razgovarala s većim brojem zaposlenih u kraljevskoj palati i otkrila zanimljive detalje o najpoznatijem dečaku na svetu.

Naime, Kejt Midlton bila je ponosna i pomalo joj je laknulo nakon Džordžovih prvih pojavljivanja u javnosti. Mali princ je u prvim mesecima svog života često i glasno plakao jer je imao probleme sa spavanjem, pa je tokom dana bio nervozan i neispavan. Njegova dadilja Džesi Veb se zaista trudila da  uspostavi određenu rutinu, ali je Džordž neprestano bio gladan.

VIŠE: Kejt Midlton na meti kritika jer je postupila kao svaka mama (VIDEO)

Uz to, Nikolsova je otkrila i da je Kejt u ishranu svog sina uvela čvrstu hranu tek nakon Nove godine i da on od tada spava mirnije i lepše.

Međutim, tu nije bio kraj brigama Vilijama i Kejt, jer su planirali kraljevsku turneju po Australiji i Novom Zelandu, a njihova dadilja nije bila u prilici da duže vreme provede na drugom kontinentu. Zbog toga su se Kejt i njen suprug obratili prijateljima, koji su im kao izvrsnog pomagača oko bebe preporučili Mariju Terezu Boralo. Ispostavilo se da je reč o superdadilji, dami koja, uz to što se odlično snalazi oko dece, ume da se nosi s paparacima, ume da vozi brzo i bezbedno u situacijama kada je to neophodno i majstor je samoodbrane.

VIŠE: Princ Džordž, mala modna ikona

Takođe, Džordžovi roditelji su bili zabrinuti kako će vremenska razlika i višečasovni let avionom uticati na njihovog dečaka. Ispostavilo se da je mali princ veoma otporan i da je vreme provedeno u avionu iskoristio za skakutanje po svom sedištu u pokušaju da hoda.

Kako je Nikolsova otkrila, Džordžovi roditelji žele da on ima obično i jednostavno detinjstvo. Oni ga, recimo, vode kod svojih prijatelja koji su roditelji kako bi se družio sa vršnjacima, a Džordž u tome uživa!

roditeljske-muke-s-malim-princem-dzordzom

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.