Lice američke glumice ukrajinskog porekla krasiće ovomesečnu naslovnicu slavnog časopisa koji će se u prodaji naći sledeće nedelje, a ona je za njega dala i ekskluzivni intervju o svom privatnom životu, o čemu inače ne govori za medije.

Iako njen intervju još uvek nije u celosti objavljen, Mila je već uspela da izazove brojne komentare na Internetu. Naime, ona je izjavila da ne želi da njen verenik i otac njene bebe Ešton Kučer bude u porođajnoj sali kada njihovo dete bude dolazilo na svet.

"Dvoje ljudi će moći da budu u mojoj porođajnoj sali. Moj doktor i moj partner. Ali on ostaje isključen iz akcije. Biće pored moje glave, ne pored vagine. Osim ukoliko želi da rizikuje život tako što će pokušati da gleda“, objasnila pomalo šaljivo Mila. "Ja na njegovom mestu ne bih gledala. Sumnjam da i on želi da gleda kako se dole sve cepa i secka. Zato što će biti iseckano – pitanje je samo koliko strašno."

Mnoge mame nisu se složile s time da muškarac i otac treba biti isključen iz porođaja i da mu treba uskratiti mogućnost da vidi dete dok dolazi na svet.

"Draga, ja imam troje dece i nema nikakvog ’seckanja’, a nije sigurno ni da li će biti ’cepanja’. Zato se opusti i dozvoli jadnom čoveku da gleda najneverovatniju stvar koju će ikada videti – kako njegovo dete dolazi na svet", napisala je jedna korisnica Interneta, dok su druge Milu ozbiljnije izvređale i nazvale je, čak, idiotom, odvratnom osobom i ženom koja nikada neće postati dama.