Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečje radionice na festivalu "ČitamЧиташ"

U okviru festivala "ČitamЧиташ", u subotu i nedelju, 21. i 22. juna, u periodu od 14 do 18 časova, biće održane dečje radionice "Zavirite u svet malog princa" i "Cvrčak i mrav".

  Izvor: Foto: Promo

Kroz dečiju radionicu „Zavirite u svet malog princa“, Tamara Laketić mališanima otkriće mališanima svet dečaka iz svemira koji prvi put dolazi na Zemlju, svet malog princa. Nakon čitanja odabranih odlomaka iz knjige „Mali princ“, najmlađi će vizuelno predstaviti svoju viziju malog princa i njegovu planetu. Iako na prvi pogled izgleda maleno, nežno i krhko, mali princ je zapravo jači od većine odraslih, a takvom osobom čini ga upravo ljubav. Mali princ je nalik svakom deteta – iskren, otvoren, znatiželjan.

U okviru kreativne radionice “Cvrčak i mrav” najmlađi posetioci festivala "ČitamЧиташ" imaće priliku da prave omiljene junake iz knjiga od plastelina, da samostalno prave i oslikavaju knjige koje najviše vole i kreiraju obeleživač za knjigu.

Drugi Festival knjige biće održan 21. i 22. juna na lokalitetu nekadašnje Narodne biblioteke Srbije na Kosančićevom vencu u Beogradu. Tokom celog trajanja festivala posetioci će moći da učestvuju u trampi knjiga, a raznovrstan program trajaće od 14 do 22 sata.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica