Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno zbog čega Džordž Kluni nije želeo da ima decu

Popularni američki glumac poznat, između ostalog, i po vezama sa najlepšim ženama sveta, još uvek se nije ostvario u ulozi oca. Njegova bivša devojka Elizabet Dejli otkrila je medijima zbog čega je tako.

 Izvor: Foto: Profimedia

Naime, kako prenose strani mediji, Kluni je bio toliko blizak sa svojim kućnim ljubimcem da nije osetio potrebu za decom. U njegovom srcu bilo je mesta samo za prase po imenu Maks.

„Nikoga nije voleo kao to prase. Bilo je veličine stola i to ogomno prase je dobijalo svu njegovu pažnju“, otkrila je Elizabet Dejli i dodala da je ono bilo neizostavan deo glumčeve svakodnevnice – imala je svoje mesto u domu i spavala pored Klunijevog kreveta. Štaviše, ulazila u njegov krevet kada bi to poželela.

„Bili su kao otac i sin. Kada je Maks preminuo 2006. godine, Džordž je bio slomljen. Možda će sada, kada prase više nije deo njegovog života, početi da razmišlja o potomstvu“, zaključila je Dejlijeva.

Inače, Kluni je donedavno važio za jednog od najpoželjnijih neželja Holivuda. Ipak, on je najavio venčanje s advokaticom Amal Alamudin. Glumac će stupiti u brak u septembru ove godine, a lokacija na kojoj će se venčanje održati ostaće tajna da bi se zaštitio od znatiželje novinara.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica