Tokom prve kraljevske turneje malog princa Džordža, oči velikog dela svetske javnosti bile su uperene u Australiju, gde se mala porodica zabavljala i uživala u prirodi ove zemlje. Između mnogih drugih atrakcija, Vilijam, Kejt i Džordž nisu propustili da posete sidnejski zoološki vrt i mladunče bilbija koji je dobio ime po najmlađem nasledniku britanskog trona. Fotografije ovog susreta obišle su svet i raznežile sve obožavaoce kraljevske porodice.

Međutim, dok je prilazila bilbijevom kavezu, Kejt je učinila nešto što većina princeza verovatno nikada nije – dok je u naručju nosila devetomesečnog Džordža, primetila je da on dugo nije prigutao pljuvačku, pa ga je nežno obrisala rukom. Bez obzira na to da li su maramice bile u blizini ili ne, Kejt je postupila baš kao i svaka mama bebe.

To se, ipak, nije dopalo njenim brojnim obožavaocima, koji su ovaj potez na društvenim mrežama okarakterisali kao „odvratan“ i nedostojan princeze.

Pogledajte i recite nam slažete li se s delom javnosti koji je kritikovao Kejt ili smatrate da je to neizbežan deo majčinstva.