Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pink: Lepota nikada nije bila moj cilj

Popularna pevačica i mama trogodišnje devojčice po imenu Vilou nedavno je, po izboru magazina „Pipl“, proglašena za jednu od najlepših žena sveta. Ipak, ona ističe da ne teži lepoti.

 Izvor: Foto: Facebook

Tridesetčetvorogodišnja pevačica fotografisala se bez odeće za časopis koji ju je odlikovao laskavim priznanjem, a strani mediji primetili su da Pink izgleda bolje nego ikada. Ipak, ona priznaje da nikada nije pridavala važnost konvencionalnim stereotipima lepote i ističe da je uvek težila tome da bude zadovoljna nečim drugim, osim samo svojim izgledom.

„Lepota nikada nije bila moj cilj. Moj cilj je uživanje - da se osećam zdravo, moćno, korisno, okupirano, intelegentno i zaljubljeno”, objasnila je Pink i dodala da se oduvek osećala udobno u svojoj koži jer je odrastala baveći se sportom.

“Bavila sam se gimnastikom 8 godina, počevši od svoje četvrte godine. Zato sam, umesto pitanja da li sam previše mršava ili kako moje telo izgleda, postavljala druga pitanja - da li sam dovoljno brza ili šta sve mogu uraditi sa svojim telom? Ja sam osoba koja bi uvek mogla da izgubi par kilograma, ali bih radije bila snažna nego mršava”, ponosno je završila Pink.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica