Šakira, čija je ljubav s španskim fudbalerom krunisana rođenjem sina Milana, izjavila je u jednoj televizijskoj emisiji da je pomalo romantična i da svog partnera vidi kao princa iz bajki, koji se iznenada pojavio i spasio je odagnavši usamljenost iz njenog života. Štaviše, ona je priznala da je njena pesma „23“ posvećena upravo njemu.

„Ta pesma govori o čudu i o tome kako mi je on promenio život. Ponekad mi se čini da sam, pre nego što sam ga srela, bila kao princeza zarobljena u zamku koji je čuvao zmaj, a onda se moj princ pojavio i spasao me“, iskrena je pevačica.

Novinare je zanimalo kako je četrnaestomesečni Milan uspeo da se „umeša“ u mamin posao i pojavi se kao specijalni gost u ovoj pesmi.

„Nije to bilo namerno“, objašnjava Šakira. „Snimila sam pesmu ’23’, koju sam napisala za Milanovog oca, ali sam poslednji deo snimila tek kasnije. Stavila sam Milana u krilo, namestila sam mu slušalice kako bi me slušao dok pevam  i, kada sam završila, on je rekao: ’Meeeeeh’. Odlučila sam da to zadržimo.

Iako je kolumbijska pevačica trenutno veoma zauzeta zbog promovisanja svog novog albuma, njen porodični život zbog toga ne trpi.

„Trudim se da Milana vodim sa sobom gde god da idem – da budem s njim i negujem ga sama koliko god je to moguće“, završila je srećna mama.