Nataša se ovih dana provodi u Parizu sa svojim omiljenim devojkama – svojom ćerkom Hanom, sestrom Kristinom i njenom ćerkicom Petrom. Ona često putem Instagrama deli sa svojim obožavaocima kako teku ovi veseli dani, koji su još radosniji jer su među njima dva „rođendanca“: Natašina sestra je rođendan proslavila pre nekoliko dana, a juče je red došao na Hanu.

Ponosna mama je u toku jučerašnjeg dana na popularnoj društvenoj mreži napisala čuvenu rođendansku pesmicu i objavila fotografiju svoje nasmejae ćerkice. Sudeći po fotografijama, Hanin izbor za proslavu ovog posebnog dana bio je Diznilend, gde su članice Natašine porodice uživale, odmarale i družile se s junacima animiranog filma „Zaleđeno kraljevstvo“.

Za tu priliku, Hana je obukla kostim princeze, a na njenom licu je sve vreme blistao širok osmeh. Ipak, Diznilend nije bio samo zabava za devojčice, već je i Nataša dozvolila sebi da podetinji i zabavi se.

Lepa pevačica priredila je svojoj mezimici nezaboravnu proslavu rođendana u jednom najzabavnijih parkova na svetu. Pogledajte fotografije ovog uzbudljivog porodičnog dana!