Keri se našla na spisku prezentera na dodeli nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka, a izgledala je zanosno u ljubičastoj haljini koja je lagano padala preko njenih trudničkih oblina. Njenu toaletu potpisuje kreator Džejson Vu, a nemoguće je ne primetiti da buduća mama, iako će svoje prvo dete doneti svet za svega nekoliko nedelja, i dalje uživa noseći visoke potpetice.

Gotovo čitave večeri, dlan njene desne ruke bio je položen na njenom stomačiću, a strani mediji se slažu da glumica nikada nije izgledala lepo i blistavo kao prehodne večeri. Međutim, kada joj je ponuđena pica, Keri nije dugo razmišljala, već je kao i svaka druga trudnica s osmehom uživala u bogatom obroku.

Buduća mama, koja je od početka svoje karijere među damama koje izgledaju najlepše i najstilizovanije na crvenom tepihu, uživa u eksperimentisanju i biranju toaleta za svečana okupljanja. Ovakav trend nastavio se i nakon što je ostala u drugom stanju, pa su njene haljine još uvek među viđenijim. Ipak, tajna Kerine lepote ne krije se u skupim toaletama vodećih svetskih dizajnera i frizurama. Kako je i sama nedavno istakla, njen najbolji modni detalj je njen trudnički stomak!

"Sa mnom je večeras najbolja pratnja koju je moguće imati – moj mali modni detalj", rekla je Keri i pokazala svoj stomačić na nedavnoj dodeli „Zlatnih globusa“.

Lepa američka glumica je, iako u drugom stanju, jedna od najbolje odevenih dama Holivuda, zbog čega je (ponovo) na crvenom tepihu oduzela slavu mnogim svojim koleginicama. Ipak, ni elegantna haljina nije je sprečila da uživa u pici nakon dodele Oskara!