Porodica Stefani-Rozdejl postala je, u toku proteklog vikenda, bogatija za jednog člana – dečaka po  imenu Apolo Bouvi Flin. Srećni roditelji nisu otkrili zbog čega je prvo ime njihovog novorođenog sina Apolo, ali je otkriveno objašnjenje za preostala imena: to su devojačka prezimena njihovih majki.

Maleni Apolo je Gvenino i Gevinovo treće dete, te su se njemu obradovali i Kingston i Zuma, stariji sinovi ponosnog para. Sada se ova srećna porodica može nazvati velikom, a budući da je mahom čine pripadnici jačeg pola – svakako i bučnijom. Pevačica je Apola na svet donela u svojoj 44. godini, a nije otkriveno da je bilo bilo kakvih komplikacija - mama je čitavu trudnoću iznela s osmehom.

Inače, Gven je tokom čitave trudnoće isticana u medijima kao poznata trudnica sa najviše stila. Ona nije za medije govorila o iščekivanju deteta i svojoj privatnosti, ali je ponosno pokazivala svoj trudnički stomačić i pronalazila neverovatna modna rešenja umesto da se odluči za jednostavnu trudničku odeću. Uz to, ona je vredno radila, družila se sa svojom porodicom, provodila vreme sa svojim prijateljima i, uz sve to, uživala u svojoj trudnoći.