Olivija i njen verenik i kolega Džejson Sudeikis, budući mama i tata, prisustvovali su dodeli nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka i tokom čitave večeri nisu krili svoju sreću, a uz to su svojom ljupkošću i zaljubljenošću izmamili osmehe i ostalim zvanicama. Glumica je blistala u neupadljivoj, ali veoma elegantnoj crnoj toaleti, ponosno ističući svoj trudnički stomačić.

Baš kao i njena koleginica Keri Vošington, i ova trudnica privukla je veliku pažnju novinara i fotoreportera, ali je njen verenik želeo jednu fotografiju samo za sebe. Verovatno najsimpatičniji trenutak večeri dogodio se pre nego što je svečanost uopšte počela: buduća mama se nasmešila, isturila svoj stomačić i pozirala samo za oca svoje bebe, koji je mobilnim telefonom ovekovečio Olivijinu lepotu u najlepšem periodu njenog života.

U razgovoru s prisutnim novinarima, Džejson i Olivija su otkrili da je termin za rađanje njihovog prvog deteta 4. maj i da željno iščekuju trenutak kada će njihova mala porodica biti bogatija za jednog člana.

Fotografije ove prelepe trudnice pogledajte u galeriji.

Lepa glumica i buduća mama pokazala je svoj trudnički stomačić na crvenom tepisu ispred čuvenog „Dolbi teatra“ pre dodele Oskara, i potvrdila da trudnoća ne mora biti prepreka eleganciji.