Američka pevačica Džesika Simpson često govori za medije o svom porodičnom životu i radosti koje joj donosi svakodnevnica s verenikom Erikom Džonsonom, penzionisanim igračem NFL-a, i njihovom decom – devetnaestomesečnom plavokosom devojčicom Maksvel Dru i malenim Ejsom Nutom, rođenim u junu 2013.

Uz to, ona nesebično deli svoju sreću putem društvenih mreža, gde njeni obožavaoci mogu „virnuti“ u to kako živi porodica Simpson-Džonson.

"Maksvel je tatina devojčica i potpuno je opsednuta njim. Takođe, definitivno ga vrti oko malog prsta", rekla je nedavno Džesika.

Džesikini mališani su, zahvaljujući tome što se mama rado hvali njihovom ljupkošču postavljanjem fotografija, postali zvezde "Tvitera", a pevačica je nedavno otvorila nalog i na društvenoj mreži "Instagram". Tu je, verujemo, još mnogo fotografija kojima pokazuje koliko je ponosna na svoju decu najavila jednostavnom sličicom sebe i svoje nasmejane devojčice.

Popularna pevačica otkriva tajnu porodičnog života i ponosno govori o svojoj porodičnoj sreći. Njeni fanovi koji je prate na društvenim mrežama često imaju priliku da vide najnoviju fotografiju iz topline doma porodice Simpson-Džonson i Džesiku ne samo kao zvezdu već i kao nasmejanu mamu!