Glumac Sandor Sturbl, koji igra lik Petra Pana u pozorišnoj predstavi, iznenadio je glazgovsku publiku za vreme jedne svoje predstave, ali i najvažniju osobu u svom životu – svoju koleginicu i lepšu polovinu Lili Džejn Jang, koja s njim na sceni glumi Vendi.

Naime, Sandor je u jednom trenutku prekinuo predstavu, pokazao Lili da je u publici čitava njena porodica, zbog čega se Vendi zbunila. Kada je ponovo pogledala svog dečka, on je pao pred njom na jedno koleno, pružio joj kutiju s vereničkim prstenom i pitao je da postane njegova supruga.

"Trebalo je otpevamo poslednju pesmu kada je muzika prestala da se čuje", rekla je Lili medijima nakon predstave. "Mislila sam da je u pitanju tehnički problem i unervozila sam se. Sandor se, potom, okrenuo prema gledalištu i rekao: ‘Pa, dame i gospodo, ovo je obično trenutak kada Petar Pan ljubi Vendi…’"

Naravno, Lili je rekla "da", zagrlila svog Petra Pana i zajedno su se poklonili publici, koja se, pored kolega ovog glumačkog para, radovala srećnom događaju. Nakon toga, oni su napustili pozornicu držeći se za ruke.

"To je bio magičan trenutak i nikada ga neću zaboraviti", priznala je Lili-Džejn.