Nova komedija studija "Drimvorks" biće sinhronizovana na srpski jezik, a režija sinhronizacije je poverena Draganu Vujiću – Vujketu, koji je već postao veteran u sinhronizaciji animiranih filmova. Glavnom junaku Šermanu glas će pozajmiti Svetislav Bule Goncić, a ostalim likovima ove vesele avanture glasove pozajmljuju glumci: Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, kao i mališani koji su polaznici škole glume "Bis" – Marija Simović i Vasa Prvulović.

Komedija o Gospodinu Pibodiju, pas koji govori, i njegovom drugaru Šermanu je nesvakidašnja priča o prijateljstvu. Kada se u nju umeša i vremeplov VEJBEK, ovaj par prijatelja putuje kroz istoriju čovečanstva. Autori animiranog filma napominju da je Šerman dečak kog je Gospodin Pibodi usvojio. Ako dečak može da usvoji psa, zbog čega najpametniji pas na svetu ne bi mogao da usvoji jednog dečaka?

Film je zasnovan na američkoj televizijskoj seriji iz šezdesetih godina prošlog veka, koja je nosila naziv "Pibodijeva malo verovatna istorija" i koja je dostigla status kultnog ostvarenja.

Pogledajte prvi sinhronizovani trejler za razigranu i uzbudljivu animiranu avanturu, u kojoj će uživati mališani, ali i njihovi roditelji!