Kao mladog roditelja sigurno vas brine mnogo stvari: da li moje odojče napreduje kako bi trebalo, da li je danas dovoljno pojelo, da li je količina popijenog mlijeka ove nedelje manja nego prošle nedelje, da li zatvor traje već suviše dugo?


Da bi vam pomoglo, farmaceutsko preduzeće Medis, d.o.o., uz pomoć mama razvilo je posebnuaplikaciju Baby Growth Novalacza pametne telefone i tablete.


Pratite razvoj svog deteta

U aplikaciji Baby Growth možete pratiti mesečno napredovanje deteta s obzirom na međunarodne standarde Svetske zdravstvene organizacije (visinu i težinu), a dnevno možete unositi količinu dnevnih obroka i broj pražnjenja creva deteta. Na raspolaganju su vam takođe korisne informacije i rešenja za tegobe odojčadi u određenoj starosnoj dobi (kolike, vraćanje hrane, alergije…), možete da izračunate broj mjerica za pripremu adaptiranog mleka i upisati beleške ili podsetnike sa alarmom (vakcinisanje, poseta pedijatra itd.).


5 dobrih razloga da učitate mobilnu aplikaciju Baby Growth Novalac:

1.    Obezbeđena je 100 odsto privatnost podataka
2.    Dostupna je na srpskom jeziku
3.    Namenjena je svim mamama – i onima koje doje
4.    Napredovanje svog deteta možete da pratite s obzirom na direktive Svetske zdravstvene organizacije
5.    Unesene podatke možete spremiti u simpatičnom dokumentu sa slikom i imenom deteta.

Aplikaciju Baby Growth Novalac upotrebljava već više od 5.000 roditelja, probajte je i vi!


Besplatna aplikacija dostupna je za platforme Android i iOS na šest jezika (srpski, bosanski, hrvatski, mađarski, nemački, slovenački). 


Više o aplikaciji na www.novalac.net &a href="http://www.novalac.rs/sr/?pk_campaign=PR%20box%20Novalac%20app%20yumama&pk_kwd=Novalac%20app trgovini Play (Android):   

Besplatna aplikacija u trgovini iTunes (iOS):