Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRATKO MUŠKO IME OD 4 SLOVA SVE VIŠE POPULARNO MEĐU RODITELJIMA: Ima moćno značenje i daje se dečaku kako bi bio "čvrst"

Muško kratko ime od 4 slova koje se dopada mnogim roditeljima - povezano je sa imenom Konstantin i ima značenje "čvrst i postojan".

 Šta znači ime Koča. Izvor: Shutterstock

Kratka ženska imena već duže vreme su popularna, kao što su Mia, Lea, tea, Sara, Anja, ali i kraća muška imena sve više su izbor mnogih roditelja. Neka od njih su stara, potiču iz staroslovenske mitologije, kao što je na primer ime Vid, a neka su novija i internacionalna.

Ime Konstantnin se ponovo vratilo na velika vrata na spisak najmoderninijih imena za dečake, a sada postaje popularna i kraća verzija ovog imena - Koča.

Muško ime Koča ima moćno i zanimljivo značenje. Latinskog je porekla i potiče od reči "constantinus", odnosno od korena reči "constans" što znači "onaj koji je postojan". ovo ime takođe ima značenje i "onaj koji je stalan", "onaj koji je čvrst; "jednak".

Drugi oblici ovog imena su Koja, Kojadin, Kojadinka, Kokan, Kona, Kosta, Kostadin, Kostadinka, Kosto, Konstantin i Kočo.

Izvor: Yumama

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica