Najpopularnija muška i ženska imena počinju na slovo M, ako planirate da date svom detetu neko od njih ovo su osobine koje ih krase. Osobe čije ime počinje na slovo M predstavljaju odgovorne, hrabre i pouzdane ljude. Rođeni su da budu uspešni, ali i da budu jak oslonac, kako drugima, tako i sebi, u raznim aspektima života.

Na profesionalnom planu se ističu po svojoj marljivosti, racionalnom stavu i smirenosti čak i u najkritičnijim situacijama. Neretko ostvaruju zavidan poslovni uspeh, a hladan um i čvrsti temelji čine da budu idealni lideri.

Početno slovo M simbolizuje osobe koje su  i inteligentne. Pored toga su vrlo odane u odnosima i savršeni su savetodavci. Okruženi su brojnim poznanicima, ali imaju samo par pravih prijatelja. U ljubavi su iskreni, odani i predani odnosu, ali samo ukoliko se druga strana jednako trudi da zajendo napreduju.

dečak-devojčica.jpg
Shutterstock Dečak i devojčica

Ne vole površnost i nametljivost, a njihova slaba tačka može biti to što supreviše oprezni i kritički nastrojeni. Često ih karakteriše nedostatak spontanosti i prilagodljivosti, ali ih i preterani perfekcionizamsputava da žive lako i optimistično.

Osobe čije je početno slovo imena M lako pronađu inspiraciju, ali su i vrlo intuitivne. Iako spolja deluju strogo i hladno, u njima je skrivena nežna umetnička duša koja živi od ljubavi.

(Yumama)