Ni jedno ime nije slučajno i iako neki smatraju da imena nisu usko povezana sa nama, to nije istina. Još uvek ste neodlučni koje ime želite da date vašoj budućoj bebi, možda vam ovo pomgne. Ako birate ime koje počinje slovom A, veruje se da su ovo osobine koje će da krase vaše dete.

Osobe čije ime počinje sa početnim slovom “A”, su vrlo ambiciozne. Jasno znaju šta i kako žele. Kada nešto žele, kao lavovi se bore da bi ostvarili svoje ciljeve. Za njih je odustajanje stran pojam. Sve dok postoji i najmanji tračak nade da bi ostvarili ono što žele, neće da odustanu. Odustaće tek onda kada su sigurni da dalja borba nema smisla.

Vole kada nekome mogu da pomognu. Svoju pomoć nesebično daju drugima ne očekuju ništa zauzvrat. Dovoljna im je skromna zahvalnost ili još više od toga što ih ispunjava, a to je kada vide radost u očima onih kojima su pomogli.

Zaštitnički se postavljaju prema ljudima koje smatraju svojim prijateljima. Oni su prijatelji na koje se može računati u svako doba dana ili noći. Ništa ne može da ih natera ili navede da iznevere svoje prijatelje kao ni njihove tajne. Osim jednog… Ako ih povredite, prevarite ili razočarate, neće vam se svetiti, nego će jednostavno otići u tišini i nikada ih više nećete imati za prijatelja. Takve stvari ne opraštaju.

Telefon, deca, društvene mreže, porodica
Shutterstock Porodica

Porodica je im je svetinja i podneli bi svaku žrtvu za roditelje i decu.

Osobe čije ime počinje na slovo A su svesni svoje dobrote, poštenja, iskrenosti i velikodušnosti. Iako su skromna bića, po pitanju nekih stvari ne zadovoljavaju se sa mrvicama. Žele sve ili ništa. Za sreću im je potrebno malo, jer smatraju da se u malim stvarima krije najveća sreća. Nemaju sve šta žele, ali ono što imaju, veoma vole i čuvaju.

Imaju potrebu da vole, a još više da budu voljeni. Pažljivi su ali vole i kada je partner pažljiv prema njima. Dosta su zahtevni u vezi. Nisu svađalice, ali kada se posvađaju, u stanju su i po nekoliko dana da ćute. Iako su pažljivi partneri, ponekad svojom tvrdoglavošću nisu spremni na kompromis. Vole kad dominiraju i vole kad je po njihovom Prevaru najčešće ne oprašataju, iako u nekim situacijama čak i oproste. Kad oproste, nikada više ne vrate poverenje u partnera.

(Yumama)