Društvene mreže su poslednjih godina sve prisutnije, a poznato je i da su ljudi na njima slobodni da komentarišu svačiji život, bez obzira što ne znaju šta se iza tih situacija krije. Pravi dokaz toga je priča mame dvoje dece, Tejlor Paul koja je vrlo aktivna na društvenoj mreži TikTok i objavljuje veoma zanimljive privatne video snimke.

Njeni pratioci su navikli na zanimljiv sadržaj, na njih uvek sređene i doterane, pa ih je jedan snimak potpuno poremetio. Tejlor je pokazala neočekivani nered u njenoj uvek blistavoj kući, a i njen fizički izgled se odjednom promenio. Narano, ovo je bila situacija da je odmah 'bace na nož' svojim komentarima.

Počeli su da komentarišu da je njena kuća slika njenog uma, da ona definitivno deluje 'iskjučeno'...

Međutim, kada je skupila snagu Tejlor je pokazala kroz šta su ona i njena porodica prošli prethodnih 7 nedelja, a nakon ovog snimka svi su joj se izvinili i postideli što su pomišljali razne stvari, a nisu znali koliko je njoj zapravo teško.

"Ovo je moj život proteklih sedam nedelja", napisala je uz video snimak u kom je pokazala da je saznala da je trudna, a vrlo brzo nakon toga i da je u pitanju vanmaterična trudnoća koja mora biti prekinuta. Pogledajte snimak koji je postideo mnoge:

Od pozitivnog testa do vanmaterične trudnoće TikTok/taylorfrankiepaul

(Yumama)