Svi vas upozoravaju na jutarnju mučninu, gorušicu, bolove u leđima i ostale simptome trudnoće koje vam u startu stvaraju strah i neraspoloženje. Međutim, trudnoća itekao može da ima i svoje prednosti, zbog ovih 7 simptoma svaka žena će vam pozavideti.

Gusta i sjajna kosa

Hormoni koji su odgovorni za one "gadne" simptome, mogu vašu kosu da učine gušćom i sjajnijom. A ukoliko maštate o dugoj kosi, ona će vam sada rasti brže nego inače.

Čvrsti nokti

Imate problem sa tankim noktima koji se često lome, trudnoća čini čuda. Vaši nokti postaće čvrsti i brže će rasti, tome doprinose i prenatalni vitamini koje četo žene piju tokom drugog stanja.

Veće grudi

Čak i pre nego što saznate da ste trudni, vaše grudi će početi da se menjaju. Kako se mlečni kanali budu širili i punili mlekom, tako će vaše poprsje biti bujnije čak i za dva broja. Istaknite svoj dekolte!

Trudnica, trudnoća, baloni
Shutterstock Srećna trudnica

Sjajna koža

Nekim budućim mamama povećaće se volumen krvotoka što dodaje boju u obrazima. Osim toga, koža će vam biti gipkija i sjajnija, otuda i često izgovorena rečenica "kako sijate u trudnoći".

Nema menstruacije!

Makar ćete jedno vreme odmoriti od uložaka, bolova i obilnog krvarenja.

Bolji seks

Hormoni divljaju, mnoge buduće mame su potvrdile da dožive lakše, intezivnije i brže orgazam. Ako je sve uredu sa vašom trudnoćom, uživajte, znamo da će vaš partner biti presrećan.

Udarci bebe

Najlepši osećaj povezivanja sa vašom bebom koji će jako kratko da traje, a posle će ostati samo u lepom sećanju.

(Yumama)