Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"TVOJA TRUDNOĆA NIJE MOJ PROBLEM": Muškarac odbio da joj ustupi mesto u prevozu, a reakcija njenog muža je još gora

Ova trudnica naišla je na potpuno nerazumevanje sa muške strane.

 Trudnica, autobus, prevoz Izvor: Shutterstock

Anonimna žena je na Redditu pokrenula temu koja je očigledno aktuelna u svim zemljama sveta, a to je ustupanje mesta trudnicama u javnom prevozu. Tema je vrlo brzo privukla brojne korisnike koji su pobedili svoje mišljenje.

Žena je u svojoj objavi otkrila da joj se to dogodilo u 8. mesecu trudnoće kad se jasno vidi stomak, i pitala se da li je njena reakcija ispravna. Njoj je u 8. mesecu trudnoće uskraćeno mesto u prevozu jer je jedan muškarac koristio upravo to slobodno mesto za odmaranje ruke.

Možda će vas zanimati

"Svakodnevno se vozim javnim prevozom na posao. Uvek sam iscrpjena jer moram da radim i u ovom periodu trudnoće. Autobus je često krcat, ali imam dovoljno sreće da ponekad ljudi dobrovoljno požele da ustanu i ustupe mi mesto", započela je svoju priču ova trudnica.

Jedan dan ugledala je prazno mesto i krenula ka njemu kako bi sela, ali tamo je bio muškarac u poslovnom odelu koji je drugom rukom naslonjen na prazno sedište koje je trudnica pikirala.

"Izvinila sam se i zamolila ga da pomeri ruke kako bih mogla da sednem, ali on mi je kratko dobacio da je sedište zauzeto", napisala je i dodala:

"Pitala sam ga da mi objasni kako može biti zauzeto kad niko ne sedi, a on mi je odgovorio da je njegova ruka na tom mestu. Nasmejala sam se, misleći da se gospodin šali, ali muškarac je i dalje odbio da pomeri svoju ruku. Objasnila sam mu da sam trudna i umorna, a on mi je oštro uzvratio da moja trudnoća nije njegov problem. U tom trenutku sam zaista izgubila živce, noge i leđa su me boleli i odlučila sam da sednem na njegovu ruku. Muškarac je tada "prestrašio" i pokušao brzo da pomeri ruke, vikao je na mene, a onda ustao i otišao na drugi kraj autobusa."

 Trudnica u gradskom prevozu
Trudnica u gradskom prevozu
Izvor: Shutterstock

Ova žena dalje objašnjava da je svom suprugu ispričala šta se dogodilo kada je došla kući, ali da nije naišla na razumevanje i podršku.

"Rekao mi je da je to bilo potpuno neprikladno uprkos tome što sam rekla da sam umorna od stajanja i da očajnički moram da sednem", napisala je, i na društvenim mrežama je naišla na veliku podršku.

Šta vi mislite, da li je pravilno postupila?

Anketa

Šta vi mislite, da li je pravilno postupila?

  • Da, i ja bih to uradila.

    100% (224)

  • Nije trebala, ma koliko da je umorna.

    0% (0)

Šta vi mislite, da li je pravilno postupila?

Rezultati

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica