Bruk Luni, trudnica iz Kalifornije svakog dana očekuje svog sina da dođe na svet, a o veličini njenog stomaka pričaju mnogi!

Ona je majka petoro dece, šesti je na putu, a tvrdi da je u svakoj trudnoći imala ogroman stomak, zbog čega krivi svoju visinu i "kratak torzo". Ona je visoka 150 cm, pa nije ni čudo što njen stomak izgleda kao da nosi najmanje blizance.

Ona svoje trudničke dane redovno dokumentuje na TikTok nalogu, a zbog veličine njenog trudničkog stomaka dobija more komentara.

Mnogi sumnjaju u to da Bruk nosi samo jednu bebu.

"Brate, to nije jedna beba, nego 11", napisao je jedan od njenih pratilaca, ali srećom trudnici su zanimljivi ovi komentari i ne smetaju joj, dok uvredljive komentare briše jer kako kaže, ne želi da komunicira sa negativnim ljudima.

Ona je otkrila za The Independent da joj ljudi prilaze i na ulici, komentarišući njen stomak, a neretko je pitaju i da li ima probleme sa gestacijskim dijabetesom jer je poznato da žene koje imaju takve probleme u trudnoći, obično rađaju krupnu decu.

"Stranci će me zaustaviti u prodavnici želeći da znaju da li očekujem trojke. Imam zdravu trudnoću, bez komplikacija", govori Bruk, a pogledajte kako izgleda njen stomak koji izaziva veliku pažnju:

Printskrin, TikTok/ brookesobasic Bruk Basik, trudnički stomak

A evo i snimka kako biste imali bolji uvid u sve:

Ogroman trudnički stomak  TikTok/ brookesobasic

(Yumama)