Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trudna sam, šta da obučem?

Pročitajte nekoliko osnovnih pravila "trudničkog šopinga", kao moguće rešenje vaših modnih dilema.

  Izvor: Foto: Thinkstock

DA za pantalone

Ovaj komad odeće je zaista «neizbežan», pa čak i kada je žena u drugom stanju. Onog trenutka kada više ne budete sa lakoćom  mogli da zakopčate dugme na vašem starom džinsu, častite sebe novim - specijalno dizajniranim za trudnice, koji ćete moći da obučete svih devet meseci (pratiće liniju vašeg tela). Nekada se podrazumevalo da trudnica nosi isključivo «tregerke» (kombinezon pantalone), koje su apsolutno neprivlačne. Ali, danas nema potrebe da izgledate kao džak, jer je moguće naći i klasične pantalone sa proširenjem za stomak, ili pliće krojene. I dalje ćete izgledati odlično, a biće vam izuzetno udobno.

DA za pametnu kupovinu

Kako ne biste isuviše opteretili svoj budžet, neophodno je da budete krajnje racionalni prilikom kupovine. Jer, kada stigne beba, biće vam potreban svaki dinar.

To što ste trudni, ne znači da pod obavezno morate da obnovite životnu zalihu garderobe. Kupujte pametno. Na samom početku, neophodno je imati dobru osnovu. Nju čini par odevnih predmeta, koje ćete lako da uklapate sa različitim detaljima. Tako ćete svaki put da dobijete novu, drugačiju kombinaciju. Osim pantalona, koje su solidna osnova, to može da bude i suknja, kao i neka tunika ili košulja - najbolje jednobojni. Njih ćete moći da dopunjavate sa onim što nađete u svom ormaru. Tako ćete «imati šta da obučete» svih devet meseci. Nakon što obezbedite solidnu osnovu, možete da se «igrate» i kupujete razne druge krpice, koje će da zadovolje vaše modne kaprice.

NE za kompromise na račun sopstvenog stila

Ne odustajte od onoga što jeste. Ne plašite se svoje nove figure, ona je samo dodatni plus, a ne mana koju treba prikriti. Na tržištu  može da se nađe dobar izbor garderobe za trudnice, a sigurna sam da ćete i vi naći ono što vam najviše «leži». Stil oblačenja nije samo modno razmišljanje, već i rezultat naših čula. Predstavlja ono u čemu se najbolje osećamo, a to je najvažnije u trudnoći.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica