Roditelji na različite načine pokazuju svoju ljubav prema deci, a poljupci su samo jedan od tih načina. Poljupci u usne između roditelja i dece u većini kultura nisu uobičajeni, ali neki to smatraju sasvim normalnim i u tome ne vide nikakav problem.

U skladu sa tim, tata po imenu Tom Lids, koji na društvenim mrežama često deli lepe trenutke sa svojim petogodišnjim sinom, podelio je i jedan video u kojem je dečaka poljubio u usta, što je izazvalo brojne kritike.

Tom je odgovarao na komentar jednog pratioca koji mu je uputio kompliment za oči, pitajući ga da li koristi filtere u svojim objavama. Odgovarajući na taj komentar, tata je priznao da njegove plave oči ipak nisu najlepše u porodici, a zatim je pitao sina da mu se pridruži pred kamerom, kako bi pratioci videli njegove oči.

Kada je mališan "pokazao" svoje oči, Tom se našalio da "nije fer", a zatim pitao sina da ga poljubi, nakon čega je usledio poljubac u usne.

Međutim, taj momenat nije se dopao korisnicima društvenih mreža, koji su kritikovali tatu zbog poljupca u usta.

"Prelepi ste obojica, ali ne treba da ga ljubiš u usta", jedan je od komentara, nakon kojeg su neki pratioci kritikovali, a neki branili Toma, zbog čega je i on odlučio da odgovori na kritike.

Tata ljubi sina u usta TikTok/ tom_leeds

"Nastaviću da ljubim svog sina u usta. Hvala ti", poručio je Tom, dok su ljudi u komentarima pisali: "Ja imam 54 godine i i dalje ljubim svoje roditelje u usta kada se pozdravljamo, i uvek im kažem da ih volim", "Stvarno ne razumem zašto je nekim ljudima ovo problem, preslatko je".

"Ljubi sina u usne koliko god želiš. Pokazivanje ljubavi nikada nije pogrešno. Samo je jednom mali", poručio je jedan pratilac, a mnogi su dodali da "ne vidim problem, to je čista ljubav".

Ovaj tata se ponovo oglasio zbog velikog broja komentara, poručujući: "Zabrinjava me što ima ljudima kojima ovo smeta. Ljubiću svog petogodišnjeg sina u usta koliko god smatram da je potrebno i dok god mi on dozvoljava".

BONUS VIDEO:

Tata pokazao šta se desi kad detetu date knjigu TikTok/lifeinmotion08

(Yumama/N. Z.)