Koliko ćete imati dece zavisi od mnogo toga – najpre od vaših i želja vašeg partnera, ali i vašeg zdravstvenog, finansijskog stanja... "Zvezde" imaju svoja predviđanja o tome koliko ćete dece imati u odnosu na vaš horoskopski znak – pročitajte i zabavite se.

Bik i Rak su poznati po tome da su im ljubav i porodica na prvom mestu. Oni su pravi čuvari porodice, a u braku obično imaju najmanje troje dece.

Lav i Ovan su strastveni i energični po prirodi. Među njima, mnogo više nego među drugim horoskopskim znacima, ima ljudi kojima je karijera na prvom mestu. U skladu sa tim, često kasno dobijaju decu jer žele da se najpre ostvare u profesionalnom smislu, a mnogi od njih odlučuju i da nemaju decu, piše wday.ru.

Vagama i Blizancima je u životu veoma važna raznovrsnost, kao i komunikacija, što može da utiče na njihovu odluku o broju dece – obično se odlučuju da imaju jedno ili dvoje.

Devica, Jarac, Vodolija i Strelac veoma uključuju razum kada razmišljaju o porodici i odgovornosti koju to sa sobom nosi. Pre nego što uopšte odluče da žele dete, analiziraju porodični budžet, razmišljaju o tome kako vide sebe za deset godina i slično. Najčešće odlučuju da imaju jedno dete.

Škorpija i Ribe u stanju su da imaju čitavu vojsku dece jer obožavaju da budu okružene voljenim ljudima. Ovi horoskopski znaci se uglavnom odlučuju za najmanje troje dece, a neretko petoro ili više.

BONUS VIDEO:

Brat sestri poklonio omiljenog medu TikTok/ tammyhembrow

(Yumama/N. Z.)