Endži Fejt ima 21. godinu, a mnogi se iznenade kada saznaju da sada očekuje četvrto dete. Devojka je prvi put ostala trudna kada je imala 15 godina, a iako su joj tada mnogi govorili da nije pravo vreme da postane mama, ona se ipak odlučila da zasnuje porodicu.

Kako je navela, tada je uzimala kontraceptivne pilule, ali se trudnoća ipak dogodila. Par je samo nekoliko meseci nakon što su se upoznali saznao da očekuje bebu, a nakon osam testova na trudnoću konačno su poverovali da se to dešava. Endži je tada pila pilule: "Nisam sigurna kako nam to nije uspelo, ali trebalo je da imamo dete u tom trenutku" - istakla je mlada mama.

Mama je otkrila i kako je naišla na pomešane reakcije kada je saopštila vest prijateljima i porodici, jer je rekla da je bilo "mnogo besa, šoka i razočarenja" i dodala: "Da mi je neko rekao da ću biti trudna sa 15, i ja bih definitivno bila šokirana. Znala sam da nećemo dobiti najbolje reakcije ljudi. Svi su imali drugačiju reakciju kada smo im rekli da čekamo bebu."

Nažalost, u međuvremenu devojka je imala pet pobačaja, ali je prošle godine rođeno treće dete, Finli. Sada sa 21, Endži ne može biti srećnija što ima veliku porodicu u mladosti i tvrdi da "živi svoj najbolji život".

"Još uvek sam bila veoma mlada i u školi kada sam saznala da sam trudna, pa sam izgubila sve sa kojima sam bila bliska jer više nismo imali iste živote." - objasnila je mama i dodala da je mnogi nazivaju "patetičnom" i govore "ne treba da se hvališ sa tim".

Iako voli svoju veliku porodicu i "ne može biti srećnija" što je mlada mama, Endži je priznala: "Pobačaji su me naučili da samo budem zahvalna za decu koju imam. Uvek sam želela veliku porodicu."

Mlada mama je ponovo trudna i par će sada dočekati svoje četvrto dete u porodici i kako su naveli, izuzetno su uzbuđeni zbog prinove.

BONUS VIDEO:

Trudna 9 sedmica posle porođaja TikTok/MOMA_BEAR_1

(Yumama/T.A.S.)