Kada se angažuje dadilja, od nje se uglavnom očekuje samo da čuva dete, ne i da čisti, kuva, pere, sprema. Međutim, jedna mama po imenu Katrina Ajvan, inače profesorka iz Misurija, nedavno je odlučila da isproba jedan mali "eksperiment" sa dadiljom svog sina, koja je trebalo da čuva dečaka dok spava, a mama i tata su odsutni.

"Poruka koju večeras ostavljam svojoj dadilji", napisala je ona na TikToku, a evo o kakvoj je poruci reč.

"Možeš večeras da se opustiš i gledaš TV celo veče, ali ako želiš da zaradiš dodatni novac, evo obaveza koje treba da uradiš", piše u poruci, a na papiru se vidi da je dadilji ponuđeno deset dolara više ako složi igračke, očisti fioku sa priborom za jelo i očisti ogledala. Takođe, dobiće 15 dolara više ako očisti frižider.

Kada su se Katrina i njen suprug vratili, dadilja njihovog trogodišnjeg sina uradila je skoro sve obaveze za dodatni novac koji joj je ponuđen.

"Bila je u fazonu 'da, bre' i odmah se bacila na posao. Ostavila sam joj sve što je potrebno u blizini, tako da se ne nađe u čudnoj situaciji da mora da traži nešto po kući", dodala je Katrina.

Inače, ona je naglasila i da je dadilja koja čuva njenog sina srednjoškolka, te da joj ponudila cene koje su uobičajene za ruralni Misuri, gde žive.

TikTok/Screenshot/kivankc Zadaci za dadilju

Ljudi su prilično oduševljeni ovom njenom idejom, a tome svedoče i reči žena koje rade ili su radile kao dadilje.

"Ovo je sjajno! Sviđa mi se što si joj dala opciju da izabere hoće li neki od poslova ili neće nijedan", "Kao tinejdžerki koja radi kao dadilja, ove cene mi se čine sasvim razumne. Možda bih negde dodala još malo, ali dobro je", "Kao bebisiterka kažem, sto odsto bih ovo radila! Baš je lepo od tebe što si joj ponudila dodatnu zaradu, na obostranu korist", samo su neki od komentara.

Katrina kaže da, s obzirom na to da i ona i suprug rade, često ne stižu da obave sve kućne poslove, tako da im je dadiljina pomoć dragocena.

"Sledeći put kada je došla da nam čuva sina, uradila je sve sa liste", dodala je.

BONUS VIDEO:

MAJKE IMAJU POSEBNE ZAHTEVE OD DADILJA: Mogu da im čuvaju decu samo ako su vakcinisane i redovno rade OVO! Kurir televizija

(Yumama/N. Z.)