Već kada imate jedno dete shvatite da roditeljstvo nije nimalo lak posao, a zamislite kako je kada imate baš veliku porodicu?! Nensi Jang to najbolje zna, jer ova 38-godišnja žena ima 17 dece, od kojih je najmlađe rodila baš na 16. rođendan jednog od svojih sinova.

Ova mega mama, kako je nazivaju, nije očekivala poslednji porođaj baš tog dana, jer joj je termin bio tek za dva dana, ali joj je vodenjak pukao baš pre nego što je stigla čitava horda tinejdžera kako bi proslavili 16. rođendan njenog sina. Ona nije želela da otkazuje sve u poslednjem trenutku, pa je njen sin Elvin slavio rođendan u jednoj sobi, dok se u ona u drugoj porodila.

Nensi sada ima devetoricu sinova i osam ćerki, od kojih tinejdžer Elvin i maleni Arči sada dele rođendan.

"Bilo je prekasno za otkazivanje, tako da je on imao žurku, a ja sam rodila bebu. Dobio je brata kao rođendanski poklon", kaže ponosna mama.

Za malenog Arčija, koji je rođen "sasvim zdrav", kaže da je na rođenju imao krupne oči i dosta kose, kao i da je sada, dva meseca kasnije, veoma srećna i dobra beba. "Čak i kada je nervozan je prilično dobar".

Ova mama, koja inače ima svoj Jutjub kanal Real Mom Real Solutions, živi u velikom domu u Americi, a njeno petoro dece se već odselilo i žive sa svojim partnerima. Nensi i njen suprug trenutno dele kuću sa svojih 12 dece, a za preostalih petoro ona kaže da "iako ne spavaju ovde, može se reći da na neki način još žive tu".

Ponosna mama kaže da je starija deca često posećuju i dovode joj sedmoro unučića, koliko ih trenutno ima.

"Možete da zamislite, imamo stvarno punu kuću!", kaže Nensi.

BONUS VIDEO:

SRBIJO POMOZI! Porodica Gaćeše dobila ČETVORKE, ali ih je čekala UŽASNA vest: 3 ćerke su im bolesne, OVAKO MOŽETE DA IM POMOGNETE Kurir televizija

(Yumama/N. Z.)