Zoe Sulivan je mama 12-oro dece i kako je na TikToku navela, ona je u poslednjih 20 godina trudna 15 - i tu ne planira da stane.

U jednom video snimku, mama, koja živi na severu Škotske, ispričala je sve godine koliko je bila trudna. Zoe je bila trudna svake godine između 2004. i 2009. i ponovo od 2011. do 2013. godine.

Posle kratke pauze, ponovo je bila trudna 2015, 2016, 2017, 2021. i 2022. godine.

Najstarije dete je Lizi koja sada ima 17, a najmlađe godinu dana. Par ima dva para blizanaca, koji su nekim čudom rođeni istog dana, ali u razmaku od osam godina. Zoin video je prikupio impresivnih 18,5 miliona pregleda, a mnogi se pitaju kako uspeva da brine o toliko dece.

U drugom videu, Zoe je potvrdila da bi ona i njen muž oduvek želeli da imaju puno dece i da se nadaju da će njihova porodica još da raste. Ona je dodala da je njen san da cela porodica živi u velikoj kući usred ničega sa ovcama, kokoškama i povrtnjakom, piše The Sun.

U drugim video snimcima, mama je podelila ludu količinu obuće i odeće koju porodica mora da spakuje za odlazak na odmor, i njihovu maničnu jutarnju rutinu, uključujući i mama Zoe koja je morala da provede godine pleteći kosu svake ćerke.

Velika porodica ipak izgleda izuzetno srećna, a komentari ispod snimka su bili razni: "Plaćanje univerziteta će biti pakao"; "Trudna je ceo moj život"...

BONUS VIDEO:

Trudna 9 sedmica posle porođaja TikTok/MOMA_BEAR_1

(Yumama/T.A.S.)