Pakovanje za more, posebno ako idete na letovanje sa decom može da bude izazovno,. Mališani se često isprljaju i uflekaju, temperatura može da se promeni, pa vam je često potrebno više stvari nego što ste mislili. Mame uglavnom spakuju i nešto za "svaki slučaj" ili " ako zatreba", ali kako sve poneti i spakovati,a da ne nosite puno torbi.

Jedna praktična mama na Tik Toku našla je zanimljivo i sjajno rešenje za pakovanje dece za put. Osim što ćete ovako uštedeti prostor, odeća može ostati i ispeglana, a možete je organizovati i po danima.

Mama je odlučila da koristi viseći plastični organizator za cipele sa džepovima čija se cena kreće oko 300 dinara, a postoje i oni platneni koji koštaju do 1000 dinara. Za svaki dan je "urolala" više stvari i stavila u jedan džep. Tako je na majicu postavila šorc i veš, sve zajedno savila i uvukla u jedan džep. Kada je ispunila džepove, savila je ceo organizator i spakovala ga u kofer - zauzeo je manje mesta nego što bi zauzele stvari da ih je pakovala na klasičan način.

"Rasporedite u svaki odeljak odeću za taj dan. Smotajte je i to je to", rekla je mama.

Budući da je dečija odeća mala, trik zaista deluje pa je postao viralan. A preostale džepove na organizatoru možete iskoristiti i za bilo kakve druge sitne predmete ili toaletne potrepštine.

Pogledajte ovaj način pakovanja u video prilogu ispod!

Kako na praktičan način da lako spakujete decu za more Tik Tok/betterwithchardonnay


(Yumama)

BONUS VIDEO:

LETOVANJE U SRBIJI: Banje, rezervati prirode, šumadijski turistički biseri... Kurir TV