Jedan od izazova sa kojim se suočavamo nakon pranja veša, jeste sušenje u stanu tokom hladne sezone - ukoliko nemate mašinu za sušenje veša. Kada imate malo dete, količina prljavog veša u korpi se neverovatnom brzinom povećava, a veš se sporije suši, stvara se vlaga, polusuva odeća se stavlja na radijatore kako bi se na sušilici napravilo mesta za novu.

Praktična mama Megan podelila je na TikToku trik koji koristi za brže sušenje veša, ali neki na društvenim mrežama nisu bilis aglasni sa njenom metodom. Ona bodije svoje bebe suši tako što je za zid zakačila zidnu sušilicu za veš odmah iznad radijatora, a bodije je umesto štipaljkom okačila tako što je žica provučena kroz bodi, a zatim bodi zakopčan. Ako nemate zidnu sušilicu, na ovaj način možete okačiti bodije i na klasičnu sušilicu za veš. Kako je praktična mama navela, ovako ćete da uštedite prostor, a i bodići nisu presavijeni na pola i brže će se osušiti.

Mama ima praktičan trik za brže sušenje veša keywords: mama, sušenje veša, trik TikTok/manifestingmegan

Pročitajte OVDE i da li možete da koristite omekšivač za bebinu odeću!

Dok su mnogi njen trik pozdravili kao "genijalnost" i rekli da će ga isprobati, drugi su mislili da je to "recept za buđ" i nisu bili potpuno ubeđeni da je trik tako sjajan.

Snimak je za jedan dan prikupio 136.500 pregleda, a jedna osoba je napisala: "Ti si genije! Uradiću ovo čim operem veš." Drugi je dodao - "Uvek sam to radila, i to pomaže da se brže osuši."

Neki smatraju da trik i nije tako pametan, da se ovako može stvoriti buđ, a jedan korisnik TikToka napisao je: "Dobra ideja, ali ne želim da se odeća rasteže."

U komentarima nam pišite koji su vaši trikovi za brzo sušenje veša bez mašine!

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Pranje veša TikTok/zapatas_cleaningservices