Kortni Rodžers iz Novog Meksika je nezaustavljiva mama. Od kada se udala, svake godine je trudna. Tako je za 12 godina rodila 12 dece.

Kortni i njen muž nikada nisu mislili da će imati toliko dece. U početku su čak imale poteškoća sa začećem. Međutim, u martu 2010. dobili su sina Klinta, a narednih godina još pet dečaka i šest devojčica.

"U početku su sva deca bila dečaci, a onda je stiglo šest devojčica i izjednačili su se", rekla je Kortni u intervjuu, prenosi Bright Side.

Prvog sina rodila je tri nedelje pre nego što je napunila 26 godina, a poslednje dete rodilo se kada je imala 38 godina.

Tipičan dan počinje u 8 ujutro i završava se u 20:30

Kao da im 12 dece nije dovoljno, porodica živi na farmi sa više od 200 životinja, uključujući svinje, ovce i kokoške. Deca se odgajaju tako da ih uče da je važno brinuti o životinjama i od malih nogu ih uče odgovornosti, piše Index.hr.

Tipičan dan u domu Rodžers počinje velikim doručkom u 8 sati. Nakon toga, deo dece se školuje kod kuće, a najmlađi se igraju i pojedu užinu, a zatim idu na podnevni odmor. Popodne imaju časove umetnosti i čitanja i časove klavira. Oko 17 časova, Kortni služi večeru.

Velika porodica svakog jutra pojede kutiju žitarica, a dnevno se konzumira 24 jaja. Deca su u krevetu do 20:30, kako bi mama i tata pospremili kuću i pripremili se za naredni dan.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Beba prvi put proba sladoled TikTok/funnydudetrending