Sjajne vesti za roditelje mališana svih uzrasta ovih dana stižu iz omiljene obiteljske destinacije za kupovinu obuće! Deichmann ovih dana donosi posebnu promociju dečje obuće na kojoj ćete patike, gojzerice i cipele za devojčice i dečake pronaći po čak 20% nižoj ceni.

Sve do 21. aprila, svu dečju obuću, osim sandala i papuča, u Deihmannu možete kupiti po sniženoj ceni. Izbor je velik i donosi priliku da najteaženije modele kvalitetne i ugodne obuće pronađete po najpovoljnijim cenama.

Za devojčice

Na delu polica namenjenim devojčicama naišli smo na širok izbor trendi sportskih modela patika. U ponudi se najviše ističu modeli top svetskih brendova, pa ćete moći da birate između najlepših modela adidas, Nike i Puma patika po sniženoj ceni. Osim patika, tu su i prelepi modeli cipela za devojčice koji su idealni za proleće pred nama.

1.jpg
Promo 

Za dečake

I ponuda za dečake donosi najpovoljnije cene obuće vodećih svetskih brendova. Na akciji ćete tako naći modele patika za dečake brendova Nike, adidas, Puma, Skechers i drugih. Ova akcija je odlična prilika da deci priuštite obuću visokog kvaliteta po najpovoljnijoj ceni. Velik izbor stilova i veličina najbolja su garancija da ćete za svog mališana pronaći savršen par nove prolećne obuće.

2.png
Promo 

Ovog aprila zaputite se Deichmann gde vas očekuju posebne, akcijske cene dečije obuće. Akcija će u Deichmannu trajati sve do 21. aprila, a odnosi se na svu dečiju obuću osim sandala, papuča i već sniženih artikala. To znači da će od 14. do 21. aprila u Deichmannu sva zatvorena dečija obuća biti na sniženju. Posetite zvaničnu web stranicu i istražite sniženja!

3.png
Promo