Svima su bake i deke ostali u najlepšem sećanju posebno u periodnu kada su bili mali. Njihova briga, ljubav, pažnja i želja da u svakom trenutku pomognu je nemarljiva. Međutim, astrolozi su odvojili šest horoskopskih znakova koji se u tim osobinama posebno ističu.

Rak

Rakovi su poznati po neverovatnoj brižnosti prema porodici i prijateljima. Ovaj znak voli da brine za druge i oseća se najbolje kada zna da su njegovi najmiliji srećni i zdravi. Rakovi su takođe poznati po sklonosti empatiji, što ih čini sjajnim savetnicima. Zato nije ni čudo što su oni posebno vezani za svoje unuke i velika podrška u njihovom odrastanju.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj pouzdanosti i stabilnosti. Ovaj znak voli da bude okružen porodicom i prijateljima i često im posvećuje mnogo vremena i pažnje. Bikovi su takođe vrlo strpljivi i spremni uvek da saslušaju svoje najmilije, što ih čini odličnim sagovornicima. Bake i dake u ovom znaku uvek će praviti okupljanja i nedeljne ručkove i uskočiće kada god je potrebna pomoć oko čuvanja dece.

Devica

Device su poznate po svojoj predanosti i preciznosti. Osim toga, vrlo su praktične i snalažljive, što ih čini sjajnim savetnicima za sve vrste problema. Pokazaće strogoću ako je potrebna, ali će imati više razumevanja za mališane i njihove nestašluke od roditelja.

Najbolje bake i deke prema horoskopu
Foto: Shutterstock Unuk sa bakom i dekom

Lav

Poznati su po svojoj darežljivosti i velikodušnosti. Ovaj znak se trudi da ugodi drugima. Lavovi su takođe vrlo hrabri i odvažni, što ih čini sjajnim uzorima i podrškom za svoje unuke. Lavovi vole isticati svoje najmilije i pokazati im koliko su važni, zbog čega su izvor motivacije i samopouzdanja za svoje unuke.

Ribe

Vole da se brinu o drugima i da pomognu kada god zatreba. Ribe su takođe vrlo kreativne i maštovite, što ih čini sjajnim u igri i zabavi sa unucima. One se definitivno trude da stvore poseban odnos sa decom.

Jarac

Poznati su po svojoj predanosti i upornosti. Jarčevi su takođe vrlo disciplinovani i pouzdani, zbog čega se posebno trude da prenesu svoju mudrost i iskustvo na unuke.

(Yumama)