Tinejžderki (15) srušio se svet kada je saznala da je trudna, čak je razmišljala i o abortosu. Danas je srećna i ispunjena mama, koja i tako mlada zarađuje ozbiljan novac preko društvenih mreža. Safron Keli koja živi u Prestonu sa majkom Helen (49) i svojom ćerkom Ajvi Mej, koja ima deset meseci, sada ne bi mogla da zamisli svoj život bez nje.

Safron je saznala da je trudna na svoj petnaesti rođendan.

"Bila sam šokirana i zapravo nisam bila sigurna šta mi se dešava i da li sam spremna za takvu promenu. Prvo sam rekla mami, bilo je tako teško. Plašila sam se da joj kažem, jer nisam znala kao će da reaguje", počela je svoju priču mlada mama, prenosi The Sun.

Međutim, njena mama Helen koja je postala baka sa samo 43 godine, kada je Safronina sestra zatrudnela sa 17 godina, bila je slomljena kada je saznala da se priča ponavlja. Sada kada se rodila mala Ajvi, kaže da joj njena unuka pruža toliko radosti svakog dana:

"Brinula sam se šta će ljudi misliti o nama i nisam želela da vređaju ili maltretiraju Šafron. Stalno sam slušala kako devojke omalovažavaju zbog rane trudnoće i mislila sam da će ona morati da prođe kroz isto. Plakala sam dve nedelje, bila sam jako uznemirena zbog toga."

Na početku trudnoće Safron nije bila sigurna da li želi da zadrži bebu, sve dok iznenada nije počela da krvari.

"Mislila sam da sam izgubila Ajvi, morali sam na ultrazvuk i tad sam je videla na ekranu. Mislim da sam od tog trenutka znala da ću je zadržati, ne bih mogla da živ sa mišlju da je izgubim", objasnila je tinejdžerka i dodala da je tada i bebinom tati Džejku rekla da će da zadrži bebu.

"Mislim da se osećao kao ja i da nije znao što da kaže ili pomisli. Međutim ostali smo zajedno i zajedno podižemo našu ćerku"

Tinejdžerka se porodila 16. maju 2022. Dok joj je beba imala svega mesec dana došla je na ideju da objavljuje snimke sebe i bebe na TikToku. Prema njenim rečima najpopularniji snimak joj je večernja rutina koja ima više od 23 miliona pregleda. Kada je saznala da je video postao viralan, rekla je:

"Nisam mogla da verujem, osećaj je bio neverovatan."

Kada je Ajvi napunila četiri meseca, Safron se vratila u školu i kaže da joj najteže pad kada se rano ujutru odvaja od ćerkica. Međutim, ne brine mnogo, jer dok ona nije tu njunu ćerkicu čuva dadilja koju je obezbedila zaradom od TikTok-a. Mlada tinejdžerka svakodnevno objavljuje snimke svog života na društvenim režama i zarađuje oko 2.000 funti.

Pogledajte snimak:

Rodila dete sa 15 godina TikTok/saffronkelly1

(Yumama)