Stefan Jakovljević (29) iz Kragujevca je suprug, otac dvogodišnje devojčice i dečaka koji je stigao na svet.

Na putu ka srećnom očinstvu, ispreprečila se teška bolest. Stefanu je pre dva meseca dijagnostifikovan agresivni karcinom kostiju i da nesreća bude još veća, lekari u Srbiji su mu saopštili da nema šanse da preživi, stoga je zajedno sa svojom porodicom morao da potraži pomoć za lečenje u inostranstvu.

Dijagnoza je uspostavljena prvi put pre nedelju dana. Mesecima unazad lečili su Stefana od diskus hernije u jednoj privatnoj klinici. Mesecima je on pio lekove za kičmu i išao je na terapije. Vremenom mu se pogoršavalo zdravstveno stanje, bilo mu je sve gore i gore i imao je sve jače i jače bolove. Lekovi mogu da mu ublaže bol, ali čim prestane dejstvo lekova, bolovi se ponovo vraćaju. Zbog celokupnog stanja je sam otišao u jednu privatnu kliniku i odradio je magnetnu rezonancu i sa tim nalazom su ga odmah ostavili u kragujevačku bolnicu. Nakon pregleda, doktori su prvo pomislili da je u pitanju leukemija. Međutim, kada je stigao nalaz koštane srži, oni su utvrdili malignitet kičmenog stuba, kostiju i zglobne hrskavice. U pitanju je retki sarkom kostiju...

Stefan se trenutno nalazi u inostranstvu i uveliko su počeli lečenje hemioterapijom. Stefan se psihički jako dobro drži i rekao je da će se boriti kao lav. Rekao je da šta god porodica odluči povodom njegovog lečenja, da će on to uraditi. On želi da upozna svoje drugo dete i želi da bude najbolji otac na svetu.

Stefan Jakovljević
Pokreni život Stefan Jakovljević

Celokupna situacija sa Stefanovim zdravstvenim stanjem je jako stresna za porodicu Jakovljeviću, a najviše za njegovu suprugu koja se bori svim silama i ne odustaje od Stefana.

Stefan je trenutno na terapiji i svim srcem se nadamo da će Stefan pobediti zajedno sa svojom porodicom! Prema saznanjima od strane porodice kontrolni snimak poslednji koji je rađen je čist i terapija je delotvorna. Stefana čeka duga i teška borba, ali Stefan ima razloga da se bori i pobedi!

Troškovi takvog lečenja su veoma skupi i Stefanova porodica nije u mogućnosti da sve sama finansira, zbog toga im je neophodna novčana pomoć svih ljudi velikog srca.

Pomozimo Stefanu da pobedi karcinom kostiju!

SMS porukom 79 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001529865-09

Uplatom na devizni račun: 160-6000001530039-69

IBAN: RS351606000001530039-69

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom putem Paypala na linku: Paypal

Uplatom putem kartice na linku: E-donacija

Stefan Jakovljević
Pokreni život Stefan Jakovljević

(Yumama/Pokreni život)