Porođaj sa blizancima je uvek poseban, a jedna mama Kali Džo Skot ima zaista neverovatnu priču sa porođaja. Ona je rodila blizance, ali njena deca su rođena u različitim danima, mesecu ali i godini. Deluje zbunjujuće, ali evo kako je do toga došlo.

Kali je svoju prvu ćerku Eni rodila 31. decembra u 23:55, dok je njena druga beba Efi stigla posle šest minuta, tačnije 1. januara u 00:01.

Kali i njen suprug mislili su da će bebe stići u novoj godini jer je carski rez bio zakazan za 11. januar. Međutim, njihove devojčice odlučile su da bude drugačije. Rođene su dve nedelje ranije, a obe su imale 2.350 grama.

Keli je 29. decembra ostala u bolnici zbog visokog krvnog pritiska, a tada su shvatili da njihovi blizanci mogu da budu novogodišnje bebe.

"Odmah po rođenju pokazale su svoj individualizam, i to mi se sviđa. Kada sam ostala u bolnici šalili smo se da neću izaći bez beba, što je tada bilo smešno. I nekoliko naših prijatelja su to rekli, a onda se tako i dogodilo", rekla je mama Kali.

Kali Džo Skot, blizanci
Printskrin, Facebook/Kali Jo Flewellen Blizanci rođeni različitog dana i u različitoj godini

Doktori su odlučili da urade carski rez u novogodišnjoj noći, što je dovelo do toga da imaju jedinstvene blizance. Eni je bila poslednja novorođena beba u 2022. godini, dok je njena sestra Efi bila prva rođena beba u 2023. godini.

"Sada ćemo morati da slavimo Novu godinu na malo drugačiji način. Sviđa mi se. Mislim da je to urnebesno i jedinstveno", našalila se srećna mama.

Kali Džo Skot, blizanci
Printskrin, Facebook/Kali Jo Flewellen Blizanci rođeni različitog dana i u različitoj godini

(Yumama)