Par koji se dve godine borio sa neplodnošću odlučio je da u novogodišnjoj noći sakupi prijatelje i da im saopšte da će postati roditelji. Međutim, niko od njih se nije nadao ovakvom vešću, a budući tata je sve snimio i nakon toga napravio jedan vrlo emotivan i drugačiji video snimak.

Grupa prijatelja se okupila ispred novogodišnje jelke u želji da naprave zanimljivu prazničnu fotografiju. Postavili su aparat da ih slika, a onda je budući tata počeo da odbrojava: '3...2...' ali umesto da kaže '1', rekao je: 'Tia je trudna!'

Svi drugari su skočili od sreće jer se vest o njenoj trudnoći dugo iščekivala, ali ono što je budući tata napravio od ovog snimka je zaista fantastično. On je odlučio da uspori video i zumira lica njihovih drugara nakon što su čuli predivne vesti.

Ovaj snimak je dobio drugu dimenziju jer je jasno pokazao čistu radost, uzbuđenje i šok na licima okupljenih. Snimak su postavili na TikTok, a vrlo brzo je prikupio milionske preglede.

"Imao sam to na umu već neko vreme. Mislio sam da bi bilo jako smešno da usporim snimak i da zumiram sve reakcije na ovaj način. Čekao sam pravu priliku, a kada sam je dobio, to sam i učinio", ispričao je budući tata.

Pogledajte ovaj nesvakidašnji snimak:

Reakcije ljudi na trudnoću TikTok/thejordanlee

(Yumama)