Period dana u kom je vaše dete rođeno može da otkrije kakvo će biti. Astrolozi su se složili da je veoma bitno da li ste rođeni ujutru, preko dana, predveče ili tokom noći.

Kako kaže astrolog Kejsi Bad, one koji su rođeni kada je sunce na svom vrhuncu, znači u podne i blizu podne, odlikuje odvažnost, hrabrost i otvorenost.

Međutim, kod onih koji su rođeni noću, sunce je smešteno u donju polovinu astrološke kuće, pa su takva deca rezervisanija, okrenuta sebi i introvertna.

Ako ste rođeni noću (mesec je u gornjoj polovini vaše karte), "mesec postaje vaš svetlosni vođa", primećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

"I sunce i mesec su neverovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao mesec na nebu, mesec na našoj karti odražava svetlost našeg sunca", objašnjava Nikolas.

Mama, beba
Shutterstock Mama i beba

Noćne bebe, ako ste se ikada osećali kao da više rezonujete sa svojim mesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti meseca u vašoj karti postaju "posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života".

(Yumama)