Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE SVEJEDNO U KOM PERIODU DANA STE SE PORODILE: U zoru se rađaju hrabra deca, a evo kakvi su oni koji su rođeni noću

Autor Radmila Ilić

Period dana u kom ste rodili svoju bebu može da otkrije neke njene karakteristike, evo kako to astrolozi tumače.

 Mama, beba, porođaj, porodilja Izvor: Shutterstock

Period dana u kom je vaše dete rođeno može da otkrije kakvo će biti. Astrolozi su se složili da je veoma bitno da li ste rođeni ujutru, preko dana, predveče ili tokom noći.

Kako kaže astrolog Kejsi Bad, one koji su rođeni kada je sunce na svom vrhuncu, znači u podne i blizu podne, odlikuje odvažnost, hrabrost i otvorenost.

Međutim, kod onih koji su rođeni noću, sunce je smešteno u donju polovinu astrološke kuće, pa su takva deca rezervisanija, okrenuta sebi i introvertna.

Ako ste rođeni noću (mesec je u gornjoj polovini vaše karte), "mesec postaje vaš svetlosni vođa", primećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

"I sunce i mesec su neverovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao mesec na nebu, mesec na našoj karti odražava svetlost našeg sunca", objašnjava Nikolas.

 Mama, beba
Mama i beba
Izvor: Shutterstock

Noćne bebe, ako ste se ikada osećali kao da više rezonujete sa svojim mesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti meseca u vašoj karti postaju "posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života".

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica