Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SA POSLA IDE DA PIJE, NA ODMORE IDE BEZ SINA I MENE: Očajna mama se požalila na muža, svi joj savetuju samo jedno

Autor Radmila Ilić

Mama se požalila na roditeljskom forumu zbog ponašanja supruga, svi joj savetuju da povuče važan potez.

 Tužna, žena, pobačaj1925974949.jpg Izvor: Shutterstock

Jedna iscrpljena majka iz Velike Britanije, preopterećena žongliranjem između privatnog i poslovnog života, na roditeljskom forumu zamolila je za savet o svom suprugu. Izgubila je svaku perspektivu o braku i pita se zašto je njen suprug toliko sebičan jer joj ništa ne pomaže i često odlazi na odmor bez nje i njihovog sina. Njena objava zaprepastila je ostale korisnike foruma od kojih se većina pita zašto uopšte podnosi takvo ponašanje supruga.

"Trenutno mi je teško u braku. Moj muž puno viče, nema strpljenja. Takvo ponašanje je stvarno iscrpljujuće. On radi na zahtevnom poslu, ali je vrlo dobro plaćen za to. Ja radim skraćeno radno vreme, tri dana nedeljno na zahtevnom poslu. Obavljam sve kućne poslove, kupovinu, organizujem školske izlete, svaki deo života koji možete da zamislite ja rešavam, a plaćam većinu stvari, iako je njegova plata mnogo veća", objašnjava ova mama koja je želela da ostane anonimna, i dodaje:

"Ne žalim se jer mi nije problem da radim sve to, ali on mi ništa od toga ne priznaje. Osećam veliku ogorčenost zbog načina na koji se ponaša prema meni. Čudi se kada pokušam da stupim u kontakt sa njim kada nije kod kuće jer se on uopšte ne trudi da se javi kada radi daleko. Nikada ne dolazi pravo kući, uvek ostaje do kasno napolju i pije. Ne pomaže mi sa sinom, ne određuje kućne poslove, ništa ne radi osim posla. Isto je i sa slobodnim vremenom. On odlazi na nekoliko godišnjih odmora tokom godine, ali nikada sa sobom ne vodi ni mene ni našeg sina. Ista je stvar i sa vikendima jer ih većinom provodi sa svojim prijateljima, a nas zapostavlja", rekla je ova umorna mama koja tvrdi i da zbog cele situacije ima česte napade panike i anksioznosti.

Kako kaže, pokušala je i da razgovara sa njim, ali ništa nije postigla.

"On je potpuno sebična osoba. Ako mu kažem da se osećam iscrpljeno ili loše, njega nikada nije briga. Sve se uvek vrti samo oko njega, a moja osećanja umanjuje. Uvek je bio takav i očigledno se to nikada neće promeniti. Ne znam više šta da radi. Da li je to uopšte normalno", pitala je na forumu, a korisnici su odmah stali na njenu stranu i složili se u tome da treba što pre da ga ostavi.

 tužna žena.jpg
Tužna žena
Izvor: Shutterstock

"Gde je ljubav, briga i poštovanje prema tebi? On zvuči grozno, a ti zaslužuješ mnogo više. Ti si njegova domaćica i sluškinja, ništa više. Učini sebi i svom detetu uslugu i ostavi tog čoveka što pre", jedan je od iskrenih komentara.

A šta biste vi posavetovali ovu majku, da ga ostavi ili da ostane u braku sa takvom osobom?

Anketa

Da ga ostavi ili da ostane u braku sa takvom osobom?

  • Da ga ostavi što pre!

    85.42% (41)

  • Ne mogu da sudim, ne znam baš sve okolnosti.

    14.58% (7)

  • Treba da izdrži zbog deteta, možda se promeni.

    0% (0)

Da ga ostavi ili da ostane u braku sa takvom osobom?

Rezultati

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica