Kada tražimo partnera, i osobu koja će sutra biti dobar tata našoj deci, treba razmišljati o svemu. Nije lako, ali ako verujete u astrologiju, ona ima reč i o najboljim muževima.

Evo koji horoskopski znakovi važe za najbolje muževe:

Bik

Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu da učini srećnom i voljenom. Uvek traži stabilnost u svojim vezama, i to je ono što ga najviše ispunjava. Držaće vas uvek blizu sebe i razmaziti svim onim što ima.

Lav

Lav je odan i pun razumevanja. Voli da obasipa svoju ženu pažnjom i ljubavlju. Razmaziće ih tonom poklona, vodiće ih u kupovinu ili na putovanja. Ono što je možda i najvažnije, podržavaće je u svemu.

Ljubav, par, seks
Shutterstock Ljubavni par

Rak

Sa njima je neverovatno lepo provoditi vreme, a vole sve u vezi sa ljubavi. Emotivni su i osećajni, vole svog partnera da obasipaju ljubavlju i kvalitetno provedenim vremenom sa njim. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihova supruga bude srećna.

Riba

Muškarci u znaku Ribe vole da ugađaju i usrećuju druge. Svakom prilikom gledaju da suprugu učine srećnom i voljenom. Pobrinuće se da zaista budu tu za nju kao stub snage i podrške. Vole da budu rame za plakanje svojim voljenim osobama.

(Yumama)