Nakon dolaska novorođenčeta u kuću život roditelja se promeni iz korena. Osim što ono postaje centar sveta o kom ćete neprestano brinuti, hraniti ga, presvlačiti, negovati i umirivati, treba da budete spremni i na neprespavane noći i umor koji sa njima dolazi.

Od toliko obaveza, nekada ćete imati utisak i da ne spavate, da ste 'roditelji i u snu', iako to nije pogrešno. Međutim, jedna TikTokerka je pokazala urnebesan snimak njenog partnera nakon dolaska bebe i umora koji ga je, očigledno, baš stigao.

Ona je pokazala kako njen partner u snu ljulja nevidljivu bebu, a sve u želji da prikaže kako zapravo izgleda surova realnost roditeljstva i nenaspavanosti.

"Recite mi da ste upravo dobili dete, a da mi ne kažete da ste upravo dobili dete. Ja ću prva", rekla je ova mlada mama na početku snimka, a onda pokazala kako se novopečeni tata u njihovom domu ponaša. Jednom rukom trlja oči, drugom ljulja nevidljivu bebu, i sve to dok je prava beba u kolevci.

Urnebesan snimak brzo je postao viralan, a mnogi roditelji su se poistovetili sa njim, komentarišući kako se i oni nekada ljuljaju u mestu misleći da drže bebu, dok beba uopšte nije u njihovim rukama.

Pogledajte urnebesan snimak novopečenog tate:

Tata zbog premora ljulja nevidljivu bebu TikTok/patriciastoneathome

(Yumama)