Uzbuđenje zbog dolaska bebe u vašu porodicu je neopisivo. Kada se prva beba useli u vašu kuću sigurno pratite svaki trenutak, beležite svaki novi pokret i već u prvom mesecu imate preko 500 fotografija. I to je normalno. Međutim, sa drugom, trećom ili četvrtom bebom, stvari se malo menjaju.

Uzbuđenje je isto sa dolaskom svake bebe, ali stvaranje fotografija, obično je drastično manje. Obično je to zato što su roditelji već iskusni i nije im ništa novo, a i mnogo manje vremena imaju.

Jedna mama na svom TikTok nalogu napravila je šaljiv snimak u kom je pokazala kakvo stanje je u njenoj prodici kada su fotografije u pitanju. Ona je objasnila da kada prvo dete traži da vidi svoje slike iz perioda kada je bio beba ona mu ponudi nekoliko debelih albuma izrađenih fotografija. Međutim, kada to isto učini drugo dete, ono dobije jedan album, ali kada se u istoj situaciji nađe sa trećim detetom, ponudi mu telefon jer album izrađenih fotografija nema.

Naravno, ovo ne znači da se drugo ili treće dete manje voli, pa kako ne biste 'lupali glavu' najbolje je da se posvetite izradi fotografija i napravite detetu uspomene za ceo život. Pogledajte šaljiv snimak ove mame:

Mama pokazala koliko slika ima prva, a koliko treća beba TikTok/mamaoliverr

Da li je i kod vas ovakva situacija?

(Yumama)